+359 894 606 797/+359 899 867 862
mainecoon.lbp@gmail.com

За нас

Опознайте нашето семейство!

Ние сме четиричленно семейство с непоколебима страст към котките, но сърцата ни наистина принадлежат на величествения мейн кун. Luxury Bellus Pride е плод на труда и любовта ни към гальовните гиганти и съчетава нашата отдаденост към тези невероятни котки и ангажимент да подхранваме техните изключителни качества.

Името "Luxury Bellus Pride" отразява ценностите и дълбоката ни признателност към породата Мейн кун. "Luxury" представя царствената природа на мейн куните, известни с елегантния си външен вид и луксозни украски. "Bellus" е латинска дума, която означава красива, което идеално описва зашеметяващата порода мейн кун. И накрая, "Гордост" отъждествява гордостта от грижите и любовта ни, които предоставяме на нашите котки и котенца мейн кун. Вярваме, че всеки мейн кун в семейството ни е доказателство за красотата и грацията на тази порода.
Горди сме да съобщим, че Luxury Bellus Pride, развъдник за мейн куни, е регистриран в две уважавани организации, WCF - Световна федерация на котките и FBU - Български съюз на фелинолозите. Това признание отразява нашия ангажимент да се придържаме към най-високите стандарти в отглеждането и грижата за котки. Гарантира и, че нашите котки и котенца се отглеждат в съответствие с най-добрите практики и указания, определени от тези организации.
Един от уникалните аспекти на развъдника ни е страстта да водим порасналите ни мейн куни на разходки навън. Тези величествени котки, със своя дружелюбен и приключенски характер, обичат да изследват природата точно толкова, колкото обичат да се излежават на закрито. Изпитваме голяма радост да споделяме тези приключения на открито с тях, като им предоставяме богата и стимулираща среда, като същевременно гарантираме тяхната безопасност и благополучие.
Даваме приоритет на здравето, щастието и социализацията на нашите котки, като гарантираме, че получават любовта и вниманието, което заслужават. Ние сме посветени на производството на здрави, добре социализирани котенца, които ще донесат радост и приятелство на бъдещите си семейства.

Каним ви да разгледате уебсайта ни и да се запознаете с нашите мейн куни. Ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас. Очакваме с нетърпение да споделим любовта си към тези невероятни котки с вас и да ви помогнем да намерите идеалното допълнение към вашето семейство.
bg_BGБългарски
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram