+359 894 606 797/+359 899 867 862
mainecoon.lbp@gmail.com

Резервирайте своя бъдещ котешки спътник

В Luxury Bellus Pride разбираме вълнението да посрещнеш нов космат приятел в живота си.

Имаме удоволствието да съобщим, че приемаме резервации за нашите котенца щом споделим приветстването на ново котило. Това ви позволява да осигурите специално място в сърцето си за едно от нашите великолепни котенца мейн куун.

Нашите котенца са готови да поемат към своя нов дом на възраст от 12 до 14 седмици.

Кръстете вашето мейн кун коте

Създайте специална връзка с вашето коте като се възползвате от възможност да изберете неговото име, което ще бъде вписано и в предоставеното от нас родословие. Разбираме, че даването на име на вашия нов любимец е лично и значимо изживяване и искаме да сте част от него.
*На всяко котило се присвоява буква и всички котенца в това котило ще имат имена, които започват с тази конкретна буква.

Редовна информация за вашето запазено коте

Знаем колко сте нетърпеливи да станете свидетели на израстването и развитието на вашия бъдещ спътник. Бъдете сигурни, след като резервирате коте от нашия развъдник, ние ще ви държим в течение с редовни снимки и информация за напредъка на вашето мъниче. Сякаш сте част от техния живот от самото начало.

Здрави и добре подготвени котенца

Нашите мейн кун котенца са отгледани с любов и грижа в чиста и грижовна среда. Преди да тръгнат на път към новите си домове, всяко коте ще бъде подложено на ваксинация и обезпаразитяване, за да се гарантира, че е във възможно най-доброто здраве. Освен това, всяко коте ще дойде с паспорт и престижно WCF родословие, доказателство за тяхното потекло.

Специален подаръчен пакет

За да помогнем на вашия нов член на семейството да се приспособи плавно във вашия дом, всяко коте ще бъде снабдено с подаръчна торбичка Luxury Bellus Pride. В нея ще намерите играчки и запас от суха и мокра храна, с която котенцето е свикнало. Вярваме, че познатото начало ще помогне на вашето коте да се настани с лекота в новата среда.
bg_BGБългарски
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram